A - Ö
018-55 11 07

Titleist

Titleist

Titleist tillverkar golfbollar, golfklubbor och golfprodukter av högsta kvalité. Titleist är en av världens mest kända tillverkare av golfprodukter. Företaget är känt för sin höga kvalitet och deras produkter används av såväl golfproffs på både USA, Asien och Europatouren som amatörspelare. Deras golfbollar är kända för att ligga i den absoluta framkanten i den tekniska utvecklingen. Titelist golfbollar med eget tryck beställer du hos Alltryck.se


Titleist TruFeel Golfboll Callaway Solaire
Finns i fler färger
Titleist TruFeel

Titleist TruFeel är den mjukaste bollen I Titleist sortiment som är omgjord med en ny TruTouch kärna och ny TruFit aerodynamik för mer längd i det långa spelet. Vårt eget TruFlex skal ger dig utmärkt kontroll i närspelsslagen in mot, och runt, green. Antal = dussin. Ett 1-färgstryck/boll ingår i priset!

Från 207 kr
Mer info
Golfboll Titleist Velocity Golfboll Titleist Velocity
Finns i fler färger
Golfboll Titleist Velocity

Den explosiva längden i nya Velocity ger höginitial bollhastighet på alla fullaslag med spelbar känsla i närspelet. Velocity använder sig av LSX teknologi för att ge en kärna med hög hastighet insluten i ett skal bestående av 332 icosahedralteknologi dimple design med en NaZz blandning. Ett 1-färgstryck/boll ingår i priset!Fler tryckfärger - Skicka en fråga.

Från 240 kr
Mer info
Titleist Tour Speed Golfboll Titleist NXT Tour
Finns i fler färger
Titleist Tour Speed

HASTIGHET MÖTER PRESTANDA. Titleist Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som ger maximalt med längd i det långa spelet och exakt kontroll i närspelet runt green. Antal = dussin. Ett 1-färgstryck/boll ingår i priset!

Från 339 kr
Mer info
Titleist AVX Golfboll Titleist DT Solo
Finns i fler färger
Titleist AVX

Titleist nya golfboll, AVX, har en kärna, skal och aerodynamik som är framtagna med helt ny banbrytande teknologi. AVX är en premiumboll för golfaren som prioriterar längd, extremt mjuk känsla och en penetrerande, låg bollflykt. AVX är konstruerad att vara den lägst flygande, med minst spinn och mjukaste premium golfbollen i Titleist bollfamilj. Antal = dussin. Ett 1-färgstryck ingår i priset!

Från 399 kr
Mer info
Golfboll Titleist New Pro V1 Golfboll Titleist New Pro V1
Finns i fler färger
Golfboll Titleist Pro V1

Pro V1 ger en fantastisk längd och en hållbarhet som golfspelare räknar med, samt att bollen nu kan leverera bättre spinnkontroll och en jämnare bollflykt. Denna avancerade prestationsförmåga kommer från en ny innovativ ZG process (tillverkningsprocess för kärnan), ett ionomeric lager, ett skal av urethane elastomer samt en sfäriskt delad dimpledesign Det nya mönstret med 352 dimplar är delat på 3 symetriska axlar, dessa nya aerodynamiska egenskaper ger en mer penetrerande bollflykt som är stabilare i luften under vindiga förhållanden. Antal = dussin. Ett 1-färgstryck/boll ingår i priset!Fler tryckfärger - Skicka en fråga.

Från 479 kr
Mer info