A - Ö
018-55 11 07


Profil och Reklamprodukter med eget tryck eller brodyr

I vårt breda produktutbud hittar du allt för att täcka ditt behov av marknadsföring. Några produkter är profilkläder, arbetskläder och sportkläder till presentreklam, giveaways, dekaler och skyltar. Välj den typ av produkt du är ute efter under respektive kategori. Vi samarbetar med de största grossisterna av profil och reklamprodukter vilket bidrar till hög kvalitét, bredd och djup i sortimentet.

Profilera ditt företag eller förening

Vi erbjuder alla delar för att täcka ditt behov av profilering av ditt varumärke eller budskap.
Här hittar ni exampelvis Profilkläder, Arbetskläder, Sportkläder Giveaways, Dekaler, Fönsterdekor, Väggdekor, Fordonsdekor och Presentreklam, även kallat produktmedia.

Tryck och märktekniker

Vi erbjuder alla tryck och märktekniker som screentryck, transfertryck, direktbrodyr, vävda märken, Zippers, Embossong, Tampotryck, lasergravyr och PVC märken. Kontakta oss så hjälper vi er med rätt märkteknik på Profilkläder, Arbetskläder, Sportkläder, Reklamprodukter och Giveaways.

                                                          

TRANSFERTRYCK

Transfertryck fungerar perfekt när man ska trycka tröjor, profilkläder, arbetskläder och sportkläder.
Transfertryck används även när man ställer högre krav på distinktare färger och detaljrikedom.
Vår screentryckta transfer tål minst 60 grader till industritvätt.

 


SCREENTRYCK

   

Screentryck är en bra och ekonomisk tryckteknik när man ska trycka större upplagor av tröjor, profilkläder, arbetskläder eller textil. Den lämpar sig sämre vid mindre upplagor.

 


SuperWeave Exklusive

    

Superweave Exclusive är perfekt för alla logos som är tonade eller rastrerade.Vår unika metod ger logon exakt rätt utseende utan att kompromissa med former och färger. Superweave Exclusive Free är en mjuk och följsam kvalitet som blir en del av plagget. Den är perfekt till logos som är frilagda, tonade och rastrerade.

 

 


 

FLOCKTRANSFER 

 
Flocktransfer passar utmärkt när man vi ha en snygg och lite mer exklusive tryck på kläderna. Flock påminner om brodyr och känns som sammet. 

 


DIREKTBRODYR


                                                                           

Direktbrodyr förhöjer helhetsintryket av kläderna och ger en känsla av exklusivitet. Brodyr passar på dom flesta olika plagg som exempelvis tröjor,  frotté, stickat, väskor, kepsar, plädar och byxor.  

 


VÄVDA MÄRKEN 

                    

 

Vävda märken ger ett exklusivt intryck och förhöjer helhetsintrycket. Märken kan värmas eller sys fast på profilkläderna eller arbetskläderna. Tål 60 graders tvätt. Vävda märken finns även med självhäftande baksida som kan appliceras på exempelvis pärmar och väskor.

 

                       

 


PVC MÄRKEN

         
PVC märken passar utmärkt på grövre plagg som exempelvis jackor och väskor.
Kan beställas i valfri färg och form. Märket sys fast.

 


EMBOSSING

Embossing/Prägling är en märkningsmetod, där man genom kraftigt tryck, värme och en metallkliché uppnår en tredimensionell effekt. Ett embossingtryck kan göras som ett eget tryck, som då blir ganska diskret men exklusivt, eller som en del av en applikation tillsammans med ett transfertryck, screentryck brodyr och/eller ett vävt märke.

 


Zippers

                                   

Zippers är en snygg profilering som sätts fast i dragkedjan på exempelvis jackan eller väskan.

 


TAMPOTRYCK OCH DIGITALTRYCK

      
Tampotryck och digitaltryck går att använda på dom flesta hårda underlag som muggar, pennor, musmattor, golfbollar och mycket mer.

 


LASERGRAVYR


Lasergravyr går utmärkt att använda på exempelvis glas, lackad metall eller eloxerad aluminium. Lasergravyr ger ett exklusivt och hållbart resultat.

 


PMS KARTA           

                                                                                                                                                                                                                                                        


Pantone Matching System (PMS) är ett referenssystem för angivande av färgnyanser. 
Systemet är en internationell standard och hjälper till att specificera, matcha och kontrollera tryckfärger.

Använd denna sida som en hjälp för att välja färg.
Tänk på att ditt grafikkort och skärm inte visar exakt den rätta nyansen, för att vara säker bör du kolla med en tryckt PMS-karta

 


PROFILKLÄDER ARBETSKLÄDER SPORTKLÄDER GIVEAWAYS PRESENTREKLAM

Vi profilerar alla våra produkter med er logotype eller text utifrån er grafiska profil. Hos oss hittar ni Profilkläder, Arbetskläder, Sportkläder, Give aways, Presentreklam, Skyltar och mycket mer. Våra kunder är företag, kommuner, organisationer och föreningar.

KUNDSERVICE
Vår förmåga att erbjuda bra priser, kvalité, brett sortiment och service upplever vi idag som en viktig förklaring till den mycket höga andelen av nöjda kunder.

Vi sparar alltid schabloner, brodyrkort, klichéer från tidigare beställningar, så att det blir enkelt att komplettera era Profilprodukter vid behov.


Välkommen till din totalleverantör av Profil och Reklamprodukter