A - Ö
018-55 11 07


     

Profil och Reklamprodukter till ditt företag, förening eller organisation

I vårt breda produktutbud hittar du allt för att profilera ditt varumärke. Vi erbjuder allt från profilkläder, arbetskläder och sportkläder till presentreklam, giveaways, dekaler och skyltar. Vår målsättning är att alltid erbjuda dig som kund konkurrenskraftiga priser, hög servicenivå, brett utbud och kvalitet. Butiken uppdateras och kompletteras regelbundet. Vi samarbetar med grossister och fabriker runt om hela Sverige och Europa för att kunna erbjuda er som kund det absolut bästa produkterna som finns till ett bra pris och kvalitet.

Tryck och märktekniker 

Vi erbjuder alla tryck och märktekniker som screentryck, transfertryck, direktbrodyr, vävda märken, Zippers, Embossong, Tampotryck, lasergravyr och PVC märken. Kontakta oss så hjälper vi er med rätt märkteknik på Profilkläder, Arbetskläder, Sportkläder, Reklamprodukter och Giveaways. 

Trygghet & Service

Vår tryck och brodyravdelning har över 25 års erfarenhet av profilering av profil och reklamprodukter, vilket borgar för att dina produkter profileras med rätt teknik för ett professionellt resultat. Tack vare vårt unika ordersystem ser vi till att alla leveranser sker på utlovad tid. Att handla av någon man har förtroende för tycker vi och våra återkommande kunder är tryggt. Du skall känna dig trygg när du handlar av oss. Oavsett om det gäller leveransen, kvalitén eller varans ursprung. Vi vill också ge dig bästa tänkbara service genom såväl professionalitet i våra kontakter som en bred palett av tjänster.

Läs mer om hur vi kan profilera ditt varumärke

- Enjoy Your Brand - 


 

TRANSFERTRYCK

Transfertryck fungerar perfekt när man ska trycka tröjor, profilkläder, arbetskläder och sportkläder.
Transfertryck används även när man ställer högre krav på distinktare färger och detaljrikedom.
Vår screentryckta transfer tål minst 60 grader till industritvätt.

 


SCREENTRYCK

   

Screentryck är en bra och ekonomisk tryckteknik när man ska trycka större upplagor av tröjor, profilkläder, arbetskläder eller textil. Den lämpar sig sämre vid mindre upplagor.

 


SuperWeave Exklusive

    

Superweave Exclusive är perfekt för alla logos som är tonade eller rastrerade.Vår unika metod ger logon exakt rätt utseende utan att kompromissa med former och färger. Superweave Exclusive Free är en mjuk och följsam kvalitet som blir en del av plagget. Den är perfekt till logos som är frilagda, tonade och rastrerade.

 

 


FLOCKTRANSFER  


Flocktransfer passar utmärkt när man vi ha en snygg och lite mer exklusive tryck på kläderna. Flock påminner om brodyr och känns som sammet. 

 


DIREKTBRODYR

     

Direktbrodyr förhöjer helhetsintryket av kläderna och ger en känsla av exklusivitet. Brodyr passar på dom flesta plagg som exempelvis jackor, tröjor, frotté, stickat, väskor, kepsar, plädar och byxor.  

 


VÄVDA MÄRKEN 


                                               

 

Vävda märken ger ett exklusivt intryck och förhöjer helhetsintrycket. Märken kan värmas eller sys fast på profilkläderna eller arbetskläderna. Tål 60 graders tvätt. Vävda märken finns även med självhäftande baksida som kan appliceras på exempelvis pärmar och väskor.

 

                       

 


PVC MÄRKEN

         
PVC märken passar utmärkt på grövre plagg som exempelvis jackor och väskor.
Kan beställas i valfri färg och form. Märket sys fast.

 


EMBOSSING

Embossing/Prägling är en märkningsmetod, där man genom kraftigt tryck, värme och en metallkliché uppnår en tredimensionell effekt. Ett embossingtryck kan göras som ett eget tryck, som då blir ganska diskret men exklusivt, eller som en del av en applikation tillsammans med ett transfertryck, screentryck brodyr och/eller ett vävt märke.

 


Konstlädermärke

Konstlädermärke som graveras med laser och ger ett mycket hög detaljrikedom. Märkerna kan beställas med sömnadskanal för påsömnad, med varmebaksida för att värmas fast eller med självhäftande baksida för att appliceras på i stort sätt alla hårda underlag.
Märket passar på kläder, väskor och liknande textil. Kan även appliceras på hårda underlag som pärmar, hårda väskor och liknande hårda material.

 

 


 

 

Zippers

                                   

Zippers är en snygg profilering som sätts fast i dragkedjan på exempelvis jackan eller väskan.

 


TAMPOTRYCK

      
Tampotryck går att använda på dom flesta hårda underlag som muggar, pennor, musmattor, golfbollar och mycket mer.

 


LASERGRAVYR


Lasergravyr går utmärkt att använda på exempelvis glas, lackad metall eller eloxerad aluminium. Lasergravyr ger ett exklusivt och hållbart resultat.


 

 

 - Läs mer om flera tryck och märktekniker vi erbjuder -

 


PMS KARTA           

                                                                                                                                                                                                                                                             

Pantone Matching System (PMS) är ett referenssystem för angivande av färgnyanser. 
Systemet är en internationell standard och hjälper till att specificera, matcha och kontrollera tryckfärger.

Använd denna sida som en hjälp för att välja färg.
Tänk på att ditt grafikkort och skärm inte visar exakt den rätta nyansen, för att vara säker bör du kolla med en tryckt PMS-karta

 


PROFILKLÄDER ARBETSKLÄDER SPORTKLÄDER GIVEAWAYS PRESENTREKLAM

Vi profilerar alla våra produkter med er logotype eller text utifrån er grafiska profil. Hos oss hittar ni Profilkläder, Arbetskläder, Sportkläder, Give aways, Presentreklam, Skyltar och mycket mer. Våra kunder är företag, kommuner, organisationer och föreningar.

KUNDSERVICE
Vår förmåga att erbjuda bra priser, kvalité, brett sortiment och service upplever vi idag som en viktig förklaring till den mycket höga andelen av nöjda kunder.

Vi sparar alltid schabloner, brodyrkort, klichéer från tidigare beställningar, så att det blir enkelt att komplettera era Profilprodukter vid behov.


Välkommen till din helhetsleverantör av Profil och Reklamprodukter
- Enjoy Your Brand -

;