A - Ö
018-55 11 07

VÄLKOMMEN TILL ALLTRYCK

Vi är helhetsleverantör av profil och reklamprodukter med anpassad märkning till företag, kommuner, organisationer och föreningar. De senaste 15 åren har vi hjälpt tusentals kunder geografiskt utspridda i hela Sverige och Norden med profil och reklamprodukter. Vår målsättning är att alltid erbjuda dig som kund konkurrenskraftiga priser, hög servicenivå, brett utbud och kvalitet. För närvarande hittar du över 7000 prissatta profil och reklamprodukter i vår moderna E-butik. Butiken uppdateras och kompletteras regelbundet. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer samt handplockade fabriker över hela världen - allt för att kunna tillhandahålla bästa möjliga utbud för dig som kund.  

NÖJD KUND GARANTI

 Vi garanterar ett bra pris  •  Personlig service  •  Kostnadsfria offerter och korrektur  •  Säkra leveranser

Vi har hjälpt 1000-tals kunder med profil och reklamprodukter genom åren

 - Se några av våra nöjda kunder här -
92% av våra kunder är återkommande kunder.
Det tolkar vi som att vi har en väldigt hög kundnöjdhet!

Kundservice

Alltryck erbjuder kunnig och professionell kundservice som hjälper dig med 
snabba svar på dina frågor om våra produkter, trycktekniker, priser, leveranstider mm. Vi lämnar alltid digitala korrektur för godkännande av dig som kund. Gratis schablon och brodyrkort vid repeatorder. Vi strävar efter att alltid ge dig den absolut bästa kundupplevelsen.

Trygghet

Vår tryck och brodyravdelning har över 20 års erfarenhet av profilering av profil och reklamprodukter, vilket borgar för att dina produkter profileras med rätt teknik för ett professionellt resultat. Tack vare vårt unika ordersystem ser vi till att alla leveranser sker på utlovad tid. Att handla av någon man har förtroende för tycker vi och våra återkommande kunder är tryggt. Välkommen du också!

Brett sortiment

För närvarande hittar du över 7000 prissatta profil och reklamprodukter i vår moderna E-butik. Butiken uppdateras och kompletteras regelbundet. Saknar du någon produkt i vårt sortiment, så är vi inte sena att för din skull utöka vårt sortiment. Genom ett brett kontaktnät av kända leverantörer runt om i världen,
lovar vi att vi har något för alla.

Alla produkter som vi kan leverera är inte publicerade i vår E-butik.
Har du något speciellt önskemål om någon produkt som du inte hittar i vår E-butik får du gärna kontakta oss. Vi levererar våra produkter runt om i hela Norden.

Ordning och reda

Vårt unika ordersystem håller ordning på dina nuvarande och tidigare korrektur, tryckmallar, offerter och beställningar på egen sida med er egen inloggning. Då blir det enkelt för både oss och dig som kund att se vad du har beställt tidigare och att godkänna aktuella korrektur och offerter.

Vi erbjuder även företag, kommuner och föreningar egen E-butik där ni har möjlighet att enkelt beställa profil & reklamprodukter ur eget sortiment. Utseendet på er unika E-butik anpassas helt efter ditt företags profil eller nuvarande webbplats.


Miljö
Vi har en stark miljö- och etikpolicy. Det borgar för att produkterna produceras med hänsyn till miljön. Lika viktigt är det att vi samverkar med våra leverantörer gällande hållbarhet och mänskliga rättigheter i de producerande länderna. 95% av våra kunder får E-faktura, Frakter samfraktas i största utsträckning, Vi använder oss av ftalatfri färg, Sortering av farligt avfall ( ex. lampor, färgburkar, batterier) Vi tänker även på miljön när vi väljer transporter, och försöker alltid att aktivt välja det miljömässigt bästa transportsättet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vår miljö- och etikpolicy.

Högsta Kreditvärdighet

Alltryck Sverige AB har tilldelats högsta kreditvärdighet sju år i rad 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 och 2022 och guld sigil och UC guldcertifikat. Riskklass 5. Baseras på UC Risk som är ett kreditvärderingssystem för att ta fram kreditvärdet hos svenska företag. UC AB är Sveriges marknadsledande affärs- och kreditupplysningsföretag med över 30 års erfarenhet. UC erbjuder dagsaktuell information och används som underlag till drygt 10 miljoner affärs- och kreditbeslut som årligen fattas av företag, banker och finansbolag.

Välkommen till din leverantör av profil och reklamprodukter!