A - Ö
018-55 11 07

Callaway

Callaway

Callaway är ett företag som tillverkar golfutrustning. Företaget har sitt huvudkontor i Carlsbad, Kalifornien, USA. Callaway var företaget som 1991 introducerade den första drivern gjord av stål, Callaway Big Bertha. Callaway levererar golfprodukter och golfbollar till oss på Alltryck.se. Golfbollarna kan beställas med eget tryck.


Callaway Chrome Soft Golfboll Nike One Vapor
Finns i fler färger
Callaway Chrome Soft

En 3-dels boll med ett uretanskal vilket ger kontroll runt green. SoftFast kärna ger dig längd med drivern och låg spinn samtidigt som du får en otroligt mjuk känsla och hög spinn med wedgarna för ökad kontroll. Med Callaway HEX teknologi får spelaren långa och penetrerande bollbanor. Antal = antal dussin. Ett 1-färgstryck/boll ingår i priset!

Från 524 kr
Mer info
Callaway Chrome Soft X Golfboll TaylorMade Burner
Finns i fler färger
Callaway Chrome Soft X

Nya Callaway Chrome Soft X är en ny version av Callaways revolutionerande Chrome Soft. Detta är den perfekta bollen för dig som önskar en aningen lägre bollflykt med lite hårdare känsla runt greenerna.Chrome Soft X är en mjuk fyrdelsboll med Callaways kärna Dual SoftFast Core, som ger högre bollhastighet och lägre spinn från tee för maximal längd. Mantelskiktet och det mjuka uretanskalet ger bättre kontroll med alla klubbor, men i synnerhet i spelet från 100 meter in mot green. HEX dimplemönster ger effektiv aerodynamik och den låga kompressionen ger fortsatt mjuk känsla.Antal = dussin.   Ett 1-färgstryck/golfboll ingår i priset!

Från 524 kr
Mer info
Callaway Warbird Golfboll Pinnacle Gold
Finns i fler färger
Callaway Warbird

En boll som är konstruerad för att gå långt, riktigt ångt. Den hållbara 2-delade bollen är laddad med en "supercharged" kärna som ger maximal utdelning av varje slag. Antal = dussin. Ett 1-färgstryck/boll ingår i priset!

Från 224 kr
Mer info
;