A - Ö
018-55 11 07

Craft kläder till Charlotte Kalla

Postat av: Administratör den 29/09 - 2015 kl. 17:24:26

Craft kläder med eget tryck eller brodyr

Skidstjärnan Charlotte Kalla avslöjar hon varför hon inte kunde fortsätta springa på myren - och den stora besvikelsen från sensommaren.

Under en heldag förra veckan var Charlotte Kalla hos Craft Sportswear för att bland annat fira ett sent bragdguld för sin insats under OS i Sotchi - men också för att spana in de senaste träningkläderna.

Ett av de plagg som Charlotte spanade in extra länge är Craft Pure print tights i svartvitt. Tightsen i 7/8 längd är speciellt framtagna för styrke- och gymträning inomhus, en viktig del för att prestera på max under tävlingssäsong.

I podcasten Träningsglädje Talks, som spelades in under dagen, avslöjar Charlotte varför hon inte kunde springa på myren i Ottsjö under det senaste träningslägret.

- Det var så mycket hjortron. Det var alldeles orange, säger Charlotte om träningspasset.

I podden berättar Charlotte att hon är en hejare på att plocka bär och just hjortron är en favorit. Men också att ett experiment från sensommaren ledde till en oanad upptäckt - och besvikelse.

Under dagen hos Craft Sportswear svarade Charlotte Kalla på några av fansens frågor som ställts på Facebook - många är nyfikna på hur träningen gått under barmarksperioden.

Charlotte meddelar att hon känner sig stark och att hon hållt sig skadefri hela sommaren och att hon kunnat träna på som hon vill.

Att hålla sig skadefri, en viktig faktor för framgång hos elitidrottare, är något som Charlotte pratar mer om i podden Träningsglädje Talks när hon får frågan om hur mycket medfödd talang, motivation och hård träning som ligger bakom hennes framgångar i skidspåret.

Premiären i Bruksvallarna är två månader bort och fram tills dess ska Charlotte skaffa sig den skidvana som behövs för att känna sig trygg med formen.

Och årets mål, ja det menar Charlotte är Tour de Ski och touren i Kanada - och att placera sig bra på världscupen.

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass.

Hos oss på Alltryck kan du beställa hela Crafts sortiment



;