A - Ö
018-55 11 07

Vattenflaskor med egen etikett - Profilerad dryck

Postat av: Administratör den 20/06 - 2016 kl. 09:26:42

Profilvatten, reklamvatten & reklamdryck / profilerad dryck är marknadsföring som smakar gott!

Hos oss på Alltryck.se kan du beställa vattenflaskor med egen etikett. Vi har 50 cl och 33 cl flaskor med vatten. Vi har även Julmust och Påskmust när dessa högtider infaller.
På alla tyck hittar du de lägsta priserna på profilerat vatten med egen etikett som marknaden kan erbjuda. Mer information om profilerad dryck hittar du här >

Profilerad dryck och reklamvatten en en mycket uppskattad reklamprodukt till mässan, eventet eller på kontoret. Vi designar etiketten med er logo, text och egen bakgrundsfärg. Du kan välja mellan stilla och naturellt vatten med smakerna Naturell, Hallon och Citronsmak. Vi har även Eneridryck där vi trycker er logo på burken. Smakerna Apelsin, Päron och Cola finns ochkså som alternativ. Fråga oss gärna om du har några frågor om profilerad dryck.

Alltryck.se levererar vatten med egen etikett kunder i hela Norden.
Genom egen produktionsanläggning och lite nytänkande erbjuds service som ingen kan matcha till ett bra pris. Sortimentet erbjuder många alternativ och har lösningar som passar oavsett om det gäller 100 flaskor till ett event, mässa eller 100 000 flaskor till en stor marknadsföringskampanj.

;