A - Ö
018-55 11 07

Thule

Thule

År 1942 grundades Thule Group av familjen Thulin då Erik Thulin, en sann friluftsälskare, satte namnet Thule på en s.k. gäddsax (ett fiskeredskap) som han konstruerade och började sälja till fiskare i hela Norden. Det dröjde inte länge förrän han hade lagt till flera ytterligare praktiska produkter i företagets portfölj. Verksamheten växte och blev lönsammare för varje år.

På 1960-talet började företaget koncentrera sin verksamhet på bilrelaterade produkter som skulle göra det enklare för människor att ta med sig olika sorters utrustning på och i bilen. Den första skidhållaren introducerades 1962. På 1970-talet introducerades nya produktkategorier i och med framväxten av nya populära sporter som t.ex. alpin skidåkning. Thules produkter började säljas på flera nya marknader runt om i världen, som t.ex. i USA och Japan.

Familjen Thulin sålde 1979 företaget till börsnoterade Eldon Group. Företagarandan och passionen stannade dock kvar och Thule Group har fortsatt att växa både organiskt och genom förvärv sedan dess. I dag är Thule Group världsledande inom produkter som gör det enkelt för människor att ta med sig allt de bryr sig om – säkert, tryggt och med stil. Vi är ett sport- och fritidsföretag som bygger vidare på Thule Groups tradition att utveckla smarta lösningar som är säkra och lätta att använda och som underlättar för alla som vill leva aktiva liv. Hos Alltryck hittar du flera olika produkter från Thule. Självklart "Brandar" vi produkterna med er logo.


Thule laptopryggsäck 14 Thule laptopryggsäck 14 Thule laptopryggsäck 14 Thule laptopryggsäck 14 Thule laptopryggsäck 14 Thule laptopryggsäck 14 Thule laptopryggsäck 14
Finns i fler färger
Thule laptopryggsäck 14"

Laptopryggsäck från Thule i bra kvalitet. Ryggsäcken har ett stort huvudfack med dragkedja med vadderade fickor för 14 tums bärbar dator och 10 tums surfplatta. Levereras med ett fack med hårt skal för att skydda telefon och solglasögon, framficka för små tillbehör och sidofickor i nät för vattenflaskor. Utrustad med bälte för resväska, vadderad ryggpanel och justerbara remmar.

Från 829 kr
Mer info
Thule laptopryggsäck 23 l Thule laptopryggsäck 23 l Thule laptopryggsäck 23 l Thule laptopryggsäck 23 l Thule laptopryggsäck 23 l Thule laptopryggsäck 23 l
Finns i fler färger
Thule laptopryggsäck 23 l

En mångsidig utomhusinspirerad ryggsäck som har flera förvaringslösningar för att du ska kunna vara organiserad på språng. Har upphöjda fickor som passar en 16 tum MacBook® eller 15,6 tum dator och en 10,5 tum surfplatta, samt en organisationspanel för mindre tillbehör. Det sekundära facket är lämpligt för förvaring av ett ombyte kläder, tillbehör eller andra personliga artiklar. Ryggsäcken har ett bröstband, vadderad ryggpanel med luftkanal och sidokompressionsband för att balansera belastningen, vilket gör den bekvämare att bära. Tillverkad med Bluesign® -godkänd 400D nylon med YKK-blixtlås. 400D av Nylon.

Från 1 395 kr
Mer info
Thule Accent ryggsäck 23 l Thule Accent ryggsäck 23 l Thule Accent ryggsäck 23 l Thule Accent ryggsäck 23 l Thule Accent ryggsäck 23 l Thule Accent ryggsäck 23 l Thule Accent ryggsäck 23 l
Finns i fler färger
Thule Accent ryggsäck 23 l

En miljövänlig reseryggsäck från Thule. Ryggsäcken rymmer en 15 tum MacBook® eller 15,6 tum PC dator och en 10 tum surfplatta i separata fack. Inkluderar ett dolt SafeZone -fack för att skydda en telefon, solglasögon, nycklar eller andra små föremål. Flera fickor för förvaring av tillbehör, nätbeklädda EVA-axelremmar och justerbar bröstrem, vilket gör den bekvämare att bära. Återvunnen polyester.

Från 1 595 kr
Mer info
;