A - Ö
018-55 11 07

Bregmos Reklamgodis

Bregmos Reklamgodis

Bregmos Reklamgodis AB grundades 1999 av Martin Bregmo.
Genom egen tillverkning, eget tryckeri och egen förpackningsdivision kan Bregmos på snabbt och kostnadseffektivt sätt ta fram helt kundanpassade lösningar för present/reklambranschen och detaljhandeln. Koncernen är ihop med sina dotterbolag verksamt i hela Skandinavien samt Tyskland. Bregmos har sitt huvudsäte i Borgstena och har kontor i Finland, Norge och Stockholm. Koncernen har idag 24 anställda och omsätter ca 49 milj kronor. Chokladfabrik – Våra egna recept är framtagna i samarbete med en licensierad chocolatier. Råvaror och form omsorgsfullt utvalda, för att ge en riktigt god kvalitetschoklad. Småskalig tillverkning med känslig hand, men med avancerad modern teknik för precis rätt temperatur, hantering och reglering för bästa tänkbara kvalitet.Tryckeri – Eget tryckeri med två flexopressar, en transfer, tampotryck och digital  printer. Samt ett nät av partners för tryck av förpackningar, etiketter och broschyrer.Marknadsavdelning – Har du en god idé hittar vi en smaklig lösning. Med egen intern marknadsavdelning för idé och produktion kan vi hjälpa dig. Modern produktion – Med moderna maskiner producerar, hanterar och förpackar vi godis hygieniskt och effektivt.


Tvistad Choklad Tvistad Choklad
Finns i fler färger
Tvistad Choklad

Finns i två olika smaker - Dark eller Milk . Perfekt att bjuda på i kaffepausen eller varför inte ge bort som gåva vid besök. Choklad bjuder både på extra energi samt välmående. Flexotrycks upp till fyra valfria PMS-färger eller CMYK.Vi trycker på vitt eller silverfärgat papper. Antal = kg.

Från 190 kr
Mer info
Billiga karameller Billiga karameller
Finns i fler färger
Billiga karameller

Karameller med egen logo är ett smidigt, prisvärt och gott sätt att göra reklam. Karamellerna finns både med och utan socker i. Trycket sker med flexotryck i upp till fyra valfria PMS-färger eller CMYK. Vi trycker på vitt eller silverfärgat cellofanpapper (Silverfärgad Cellofan: 3 kr/kg) Logons tryckyta är ca 23 mm bred och 16 mm hög. Antal = Kg.

Från 80 kr
Mer info
Yeppos
Finns i fler färger
Yeppos

Yeppos är en förpackning som går att få med tre olika sorters fyllningar: Winegum, Chewies, eller hårda Drops. Den unika förpackningsmetoden gör att godiset behåller sin färskhet,konsistens och färg i minst ett år. Winegum är ett läckert godis som finns i två smaker; seasalted och fruitmix.Chewies är hård på utsidan men mjuk inuti, finns i fruktsmak eller mint. Drops är en hård klassisk karamell, men med en ny modern förpackning . Flexotryck i upp till fyra färger möjliggör ett bildtryck i CMYK om så önskas. På Yeppos kan vi även precisera trycket mitt på förpackningen. Winegum är både gluten- och laktosfri. Antal = kg.

Från 95 kr
Mer info
Tablettaskar
Finns i fler färger
Tablettaskar

En av våra mest populära produkter. Asken trycks i offset med fyra färger CMYK,vilket skapar stora möjligheter när det gäller bildlösningar. Asken är fylld med ca 20 gram godis i sju valfria smaker. Beställ reklamgodis med eget tryck. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 4,50 kr
Mer info
Tuggummi Tuggummi Tuggummi
Finns i fler färger
Tuggummi

12 Sockerfria tuggummin - välj mellan två smaker. Mint och Salmiak. Ett smart paket för goda tuggummin. Förutom ytor med bra möjligheter att synas på förpackningen, behåller tuggummit sin färskhet och konsistens i minst ett år. Våra tuggummin förpackas i en blisterkarta om 12 bitar med ett fodral runt kartan som trycks digitalt i CMYK. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 8 kr
Mer info
Godispåse
Finns i fler färger
Godispåse

Tryck upp ditt budskap på vår Godispåse, och välj det godis som passar ditt varumärke bäst. Dela ut påsen på mässor och event och du kan vara säker på att mottagaren tar med sig ditt budskap hela vägen hem. Påsen är vit och kan tryckas med fyrfärgstryck, för bästa bildresultat. Innehållet har vi, som vanligt, valt ut med stor omsorg – allt för att förstärka den positiva upplevelsen i mötet med ditt varumärke. Påsens storlek har vi noga mätt ut, så att ditt budskap syns tydligt samtidigt som det passar att stoppa i fickan.

Från 7,35 kr
Mer info
Freschcard
Finns i fler färger
Freschcard

Sockerfria mintpastiller i ask med tryck. Smart ask i visitkortstorlek som fylls med 48-50 sockerfria tabletter. 4-färgstrycki CMYK möjliggör digitalt bildtryck med fantastiska resultat på förpackningen. Trycks direkt på förpackningen i en vald PMS-färg med Tampotryck eller fyra färger CMYK digitalt. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 7,40 kr
Mer info
Brics Tabletter
Finns i fler färger
Brics Tabletter

Beställ reklamgodis med er logo. En liten trevlig förpackning med 10 bitar med smak av frukt eller mint . Omslaget trycks med fyrfärgstryck som standard. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 7 kr
Mer info
Karameller Datatryckta
Finns i fler färger
Karameller Datatryckta

Karameller med 1-färgstryck för snabb leverans! Om du är sent ute men ändå vill ha din logo på godiset, så levererar vi enkla lösningar inom 10 arbetsdagar. Vid expresstillägg inom 5 arbetsdagar. + 495 kr. Med datatryck sätter vi logon i en färg på vit cellofan.Snabbt och enkelt! 1-färgtryck ingår i priset! Antal = kg.

Från 179 kr
Mer info
Jordnötter i påse
Finns i fler färger
Jordnötter i påse

Portionspåse med klassiska saltade jordnötter. Rostade och saltade jordnötter i 10 grams påse med måttet 60×100 mm. Hela påsen trycks i fyrfärg där bara kreativiteten sätter gränserna. Trycket ingår i priset.

Från 2,20 kr
Mer info
Pastiller Pastiller Pastiller
Finns i fler färger
Pastiller

Med ett enkelt flipp öppnar man förpackningen och stänger den lika lätt igen. Tuttifruttismaken har en rund söt karaktär och Mint ger en fräsch andedräkt inför nästa möte. Godiset är smidigt att dela med sig av och den passar perfekt som gåva. Det karakteristiska rasslandet och långlivade innehållet ger ett bestående intryck på mottagaren. Varför inte prova att slå till med en Hit! Behändig transparant plastförpackning med återförslutningsbart lock.Etiketten trycks i fyrfärg och placeras på framsidan. Det snygga tryckresultatet och den smarta förpackningen gör detta till en perfekt gåva till kunder och personal. 4-Färgstryck ingår i priset!

Från 8,90 kr
Mer info