A - Ö
018-55 11 07

Bregmos Reklamgodis

Bregmos Reklamgodis

Bregmos Reklamgodis AB grundades 1999 av Martin Bregmo.
Genom egen tillverkning, eget tryckeri och egen förpackningsdivision kan Bregmos på snabbt och kostnadseffektivt sätt ta fram helt kundanpassade lösningar för present/reklambranschen och detaljhandeln. Koncernen är ihop med sina dotterbolag verksamt i hela Skandinavien samt Tyskland. Bregmos har sitt huvudsäte i Borgstena och har kontor i Finland, Norge och Stockholm. Koncernen har idag 24 anställda och omsätter ca 49 milj kronor. Chokladfabrik – Våra egna recept är framtagna i samarbete med en licensierad chocolatier. Råvaror och form omsorgsfullt utvalda, för att ge en riktigt god kvalitetschoklad. Småskalig tillverkning med känslig hand, men med avancerad modern teknik för precis rätt temperatur, hantering och reglering för bästa tänkbara kvalitet.Tryckeri – Eget tryckeri med två flexopressar, en transfer, tampotryck och digital  printer. Samt ett nät av partners för tryck av förpackningar, etiketter och broschyrer.Marknadsavdelning – Har du en god idé hittar vi en smaklig lösning. Med egen intern marknadsavdelning för idé och produktion kan vi hjälpa dig. Modern produktion – Med moderna maskiner producerar, hanterar och förpackar vi godis hygieniskt och effektivt.


Tvistad Choklad Tvistad Choklad
Finns i fler färger
Tvistad Choklad

Finns i två olika smaker - Dark eller Milk . Perfekt att bjuda på i kaffepausen eller varför inte ge bort som gåva vid besök. Choklad bjuder både på extra energi samt välmående. Flexotrycks upp till fyra valfria PMS-färger eller CMYK.Vi trycker på vitt eller silverfärgat papper. Antal = kg. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 210 kr
Mer info
Billiga karameller Billiga karameller
Finns i fler färger
Billiga karameller

Karameller med egen logo är ett smidigt, prisvärt och gott sätt att göra reklam. De klassiska, twistade karamellerna i en mängd olika smaker. Trycks nu i CMYK, vilket ger mer valmöjligheter med färg och design. Med er logotyp blir det en tydlig avsändare i alla lägen.Twistade karameller finns även som ekologiska och Fairtrade-märkta. Antal = Kg. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 175 kr
Mer info
Yeppos
Finns i fler färger
Yeppos

Yeppos är en förpackning som går att få med tre olika sorters fyllningar: Winegum, Chewies, eller hårda Drops. Den unika förpackningsmetoden gör att godiset behåller sin färskhet,konsistens och färg i minst ett år. Winegum är ett läckert godis som finns i två smaker; seasalted och fruitmix.Chewies är hård på utsidan men mjuk inuti, finns i fruktsmak eller mint. Drops är en hård klassisk karamell, men med en ny modern förpackning . Flexotryck i upp till fyra färger möjliggör ett bildtryck i CMYK om så önskas. På Yeppos kan vi även precisera trycket mitt på förpackningen. Winegum är både gluten- och laktosfri. Antal = kg.

Från 95 kr
Mer info
Tuggummi Tuggummi Tuggummi
Finns i fler färger
Tuggummi

12 Sockerfria tuggummin - välj mellan två smaker. Mint och Salmiak. Ett smart paket för goda tuggummin. Förutom ytor med bra möjligheter att synas på förpackningen, behåller tuggummit sin färskhet och konsistens i minst ett år. Våra tuggummin förpackas i en blisterkarta om 12 bitar med ett fodral runt kartan som trycks digitalt i CMYK. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 13 kr
Mer info
Godispåse
Finns i fler färger
Godispåse

Tryck upp ditt budskap på vår Godispåse, och välj det godis som passar ditt varumärke bäst. Dela ut påsen på mässor och event och du kan vara säker på att mottagaren tar med sig ditt budskap hela vägen hem. Påsen är vit och kan tryckas med fyrfärgstryck, för bästa bildresultat. Innehållet har vi, som vanligt, valt ut med stor omsorg – allt för att förstärka den positiva upplevelsen i mötet med ditt varumärke. Påsens storlek har vi noga mätt ut, så att ditt budskap syns tydligt samtidigt som det passar att stoppa i fickan.

Från 7,35 kr
Mer info
Klubbor
Finns i fler färger
Klubbor

En favorit bland de yngre och ett populärt godis att ”vräka ut” sitt budskap med. Klubborna är ovala på ca 30 x 40 mm och har en vikt på ca 11 g. Packas i vit. Transparent film och trycks med flexotryck direkt på filmen i max fyra valda PMS färger eller CMYK. Minsta order: 3 500 klubbor. Endast en smak per 3 500 klubbor. Levereras i transportförpackning om 500 st.

Från 1,55 kr
Mer info
Brics Tabletter
Finns i fler färger
Brics Tabletter

Beställ reklamgodis med er logo. En liten trevlig förpackning med 10 bitar med smak av frukt eller mint . Omslaget trycks med fyrfärgstryck som standard. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 7 kr
Mer info
Karameller Datatryckta
Finns i fler färger
Karameller Datatryckta

Karameller med 1-färgstryck för snabb leverans! Om du är sent ute men ändå vill ha din logo på godiset, så levererar vi enkla lösningar inom 10 arbetsdagar. Vid expresstillägg inom 5 arbetsdagar. + 495 kr. Med datatryck sätter vi logon i en färg på vit cellofan.Snabbt och enkelt! 1-färgtryck ingår i priset! Antal = kg.

Från 179 kr
Mer info
Ekologisk Godispåse Ekologisk Godispåse
Finns i fler färger
Ekologisk Godispåse

En påse med ekologiskt gélegodis i form av björnar med fruktsmak.Fruktsmakerna kommer från riktig frukt som växer på ekologiska odlingar utan konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Godiset innehåller över 24% fruktjuice, vilket ger en härlig smak. Även färgerna kommer från riktiga frukter. I påsen finns inga syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel. Sockret består av oraffinerat rörsocker, och inte det vanliga vita sockret. Godiset innehåller inte gelatin, istället användas äpplepektin för att få ett mjukt och tuggvänligt godis. Vårt ekologiska godis är även gluten- och laktosfritt.

Från 11,75 kr
Mer info