A - Ö
018-55 11 07

Karamello Reklamgodis

Karamello Reklamgodis

Sätt smak på ditt företag med hjälp av Karamello

Karamello har 29 års erfarenhet av konfektyrmarknaden och vårt mål är att alltid leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Vi försöker alltid att överträffa våra kunders förväntningar och är stolta över vår unika flexibilitet då vi alltid ser till att möta våra kunders olika krav och preferenser. För oss är ingenting omöjligt!

För att skapa denna goda upplevelse har vi valt ut godis av högsta kvalitet som förpackas i klassiska och kreativa förpackningar. Vad sägs om den klassiska tablettasken, twistade karameller eller en kexchoklad med helt egen design? Bara det bästa är gott nog för oss och våra kunder.


CHOKLADÖVERDRAGEN SMÖRKOLA Tvistad Choklad
Finns i fler färger
CHOKLADÖVERDRAGEN SMÖRKOLA

Färsk god chokladöverdragen smörkola. Chokladöverdragna smörkolor har alltid varit uppskattade som reklamgodis och med er logotyp blir det en tydlig avsändare i alla lägen. Antal = kg. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 210 kr
Mer info
Billiga karameller Billiga karameller
Finns i fler färger
Billiga karameller

Karameller med egen logo är ett smidigt, prisvärt och gott sätt att göra reklam. De klassiska, twistade karamellerna i en mängd olika smaker. Trycks nu i CMYK, vilket ger mer valmöjligheter med färg och design. Med er logotyp blir det en tydlig avsändare i alla lägen.Skriv smak i kassan:Smaker: Hallon, päron, citron, fruktblandning, smörkola, hallon/lakrits, lakrits/salt (pulver, +5 kr/kg), hallon/salt (pulver, +5 kr/kg), päron/salt (pulver, +5 kr/kg), saltblandning (pulver, +5 kr/kg), jordgubb (pulver, +5 kr/kg), chokladfylld mint (+5 kr/kg)Blandade smaker, 02007 (fruktkarameller, lakrits, smörkola, kolaminTwistade karameller finns även som ekologiska och Fairtrade-märkta. Antal = Kg. 4-färgstryck ingår i priset!

Från 175 kr
Mer info
FLOWPACKADE KARAMELLER FLOWPACKADE KARAMELLER
Finns i fler färger
FLOWPACKADE KARAMELLER

Våra populära karameller finns nu i flowpackad förpackning, generös tryckyta med smaskigt innehåll, vad mer kan man önska? Välj en smak på karameller (Se bild på smak) som passar ditt företag bäst och tryck din design runt den för extra stark profilering!

Från 195 kr
Mer info
Tuggummi 6-Pack
Finns i fler färger
Tuggummi 6-Pack

Sockerfria tuggummin med mintsmak förpackade i den praktiska blisterförpackningen tillsammans med en sleeve i din design. Möjlighet att trycka på både framsidan och baksidan av sleeven! Sleeven trycks på FSC-märkt och klimatkompenserat papper!

Från 9,90 kr
Mer info
Godispåse 10 g
Finns i fler färger
Godispåse 10 g Sockerfri

En liten godispåse fylld med goda gelébjörnar i en härlig fruktmix som dessutom är sockerfri. Tryck upp ditt budskap på vår Godispåse, och välj det godis som passar ditt varumärke bäst. Dela ut påsen på mässor och event och du kan vara säker på att mottagaren tar med sig ditt budskap hela vägen hem. 4-färgstryck på hela påsen ingår.

Från 3,35 kr
Mer info
MIXADE KLUBBOR, RUND MIXADE KLUBBOR, RUND
Finns i fler färger
MIXADE KLUBBOR, RUND

En favorit bland de yngre och ett populärt godis att ”vräka ut” sitt budskap med. Rundklubba med mixade smaker - jordgubb, mandarin, citron, päron & cola.

Från 2,69 kr
Mer info
Godispåse veganska Björnar 10 g Ekologisk Godispåse
Finns i fler färger
Godispåse veganska Björnar 10 g

En påse med veganskt gélegodis i form av björnar med fruktsmak. En liten godispåse fylld med goda gelébjörnar som dessutom är veganska! 4-färgstryck ingår på påsen.

Från 4,40 kr
Mer info
DEXTRO ENERGY 5,75 g
Finns i fler färger
DEXTRO ENERGY 5,75 g

Ger en snabb och positiv energikick och är ett perfekt sätt att ge lite extra positiv kraft till det egna varumärket. Dextro Energy flowpackas i din önskade design!

Från 3,30 kr
Mer info
Praliner 8-Pack
Finns i fler färger
Praliner 8-Pack

Smaka och sätt ditt varumärke på en ask med våra nya belgiska lyxpraliner! Generös tryckyta samt en generös giveaway! Finns i både 4-pack och 8-pack! Asken är tryckt på FSC-märkt och klimatkompenserat papper, gott både i smak och för natur!

Från 43 kr
Mer info
MÜSLIBARS 25 g MÜSLIBARS 25 g
Finns i fler färger
MÜSLIBARS 25 g

Ge bort positiv energi med dessa goda muslibars som trycks med er logga, text eller annat budskap! Din design trycks på en sleeve som är gjort av klimatkompenserat och FSC-märkt papper! Fins även i 40-50 g och 35 g ask. Finns även i sockerfri 20 g.

Från 17 kr
Mer info
Minttabletter 8 g
Finns i fler färger
Minttabletter 8 g

Den klassiska mintplattan her en stor och fin tryckyta. Tryck din logotyp eller budskap på asken. En mycket uppskattad present!

Från 13 kr
Mer info
Mintbox 23 g Mintbox 23 g
Finns i fler färger
Mintbox 23 g

En klassisk plåtdosa i två olika utföranden, fylld med minttabletter som håller både munnen och ditt varumärke fräscht. Tryck din logotyp på en mintbox i din önskade färg och marknadsför ditt varumärke med fräscha minttabletter som asken fylls med! Både ett exklusivt men också fräscht sätt att marknadsföra sig på!

Från 18 kr
Mer info
PASTILLASK 30 g PASTILLASK 30 g
Finns i fler färger
PASTILLASK 30 g

Pastillask i plåt ger en exklusiv touch på din logotype. Asken är fylld med gott innehåll. Välj mellan Saltlakritspastill eller Ruutumix.

Från 33 kr
Mer info
HOCKEYPUCK HOCKEYPUCK
Finns i fler färger
HOCKEYPUCK

Hockeypucken är en praktisk dosa med plats för massa gott, perfekt för sponsorn eller hockeyentusiasten! Du får din logotyp/design etiketterad på dosans lock! Finns med 10 olika smaker, se bild.

Från 19 kr
Mer info
TABLETTASKAR MED INNERPAPPER TABLETTASKAR MED INNERPAPPER TABLETTASKAR MED INNERPAPPER
Finns i fler färger
TABLETTASKAR MED INNERPAPPER

Vår tablettask har utvecklats och nu finns den att köpa med innepapper. Innepappret skyddar förpackningen från innehållet, vilket gör att den går att fylla med mjukare innehåll, som våra nya Arabicum-tabletter! Våra tablettaskar trycks på FSC-märkt och klimatkompenserat papper! Välj vid beställning: Saltlakritspastiller, Mintpastille sockerfria, Ruutumix (Se bild på smakerna).

Från 8,90 kr
Mer info
;