A - Ö
018-55 11 07

Fönsterdekor till skyltfönster

Vi på Alltryck producerar fönsterdekor och fönsterdekaler som kan användas när ditt företag vill att loggan, budskapet eller kanske ett tillfälligt erbjudande ska synas på skyltfönstret. Vi har ett brett utbud av produkter som kan användas när du bland annat vill marknadsföra ditt företag. När vi producerar fönsterdekor och fönsterdekaler gör vi det i valfri form och färg utifrån ditt företags grafiska profil. Vi gör alltid en kostadsfri skiss på er fönsterdekor för godkännande innan din beställning är bindande. Skissen visar hur er fönsterdekor kommer att se ut och anger även mått och färg.

Skicka en prisförfrågan och få svar samma dag!

 

 

Rätt material till er fönsterdekor

 Beroende på hur fönsterdekoren eller fönsterdekalen är tänkt att användas producerar vi den som solid eller printad vinyl. Det kan även bero på om den ska sitta permanent eller tillfälligt. På en mässa används till exempel vissa av våra vinyler som är en tillfällig lösning. Det kan vara så att ditt företags logga ska synas på skyltfönstret och då passar det med ett material som ger en permanent lösning.

Många olika användningsområden

 Våra fönsterdekaler och fönsterdekor kan användas som insynsskydd tillfälligt eller permanent beroende på ditt företags behov. Det ger även ditt företag ett seriöst intryck gentemot dina kunder när de ser företagets information, logga eller budskap. Vi kan skapa fönsterdekor och fönsterdekaler i många olika varianter för att kunna ta fram det som passar just företags ändamål. Vi kan bland annat erbjuda våra kunder silvervinyl, guld, borstad aluminium, kolfiber eller frostad effekt.

Några olika benämningar av fönsterdekor och fönsterdekaler

 Butiks skylt, butiksdekor, butiks skyltar, dataskuren text, dataskuret, vinyldekor, dekal, dekaler, dekor, dekorer, fönsterdekor, fönsterdekorer, företags skylt, företags skyltar, insynsskydd, skyltdekor, skyltdekorer, text på skyltfönster, reklamskylt, skylt, skyltar, vinyl, foliering, frostad vinyl

;