A - Ö
018-55 11 07

Arbetskläder och yrkeskläder med eget tryck

Här hittar ni arbetskläder till dom flesta yrkesgrupper som snickare, målare, restaurang, service och verkstadspersonal. Vi trycker arbetskläderna med er logotype, text eller eget önskemål. Vi trycker från 1-färgstryck upp till fototryck i mycket hög kvalité som tål att tvättas upp till 60 grader.

Arbetskläder till alla yrkesgrupper

Arbetskläder ska vara funktionella
Yrkeskläder är arbetskläder, funktionella och stryktåliga plagg för specifika arbetsuppgifter. Yrkeskläder är också idealiska profilkläder som ofta märks för att visa var man jobbar. Därför är vi noga med att kunna erbjuda bra arbetskläder. När vi leverar arbetskläder med tryck, så lägger vi mycket vikt på ergonomin, komforten och rörligheten, det är idag lika viktigt som stryktåligheten. Allt runt omkring arbetskläderna  ska vara på rätt plats, vi har ett system för förvarning och skydd för utsatta kroppsdelar. Vi svenskar ligger mycket långt fram när det gäller att sälja och tillverka bra arbetskläder, kan det bero på vårt mycket omväxlande klimat och vårt säkerhetstänkande.

 

Alltryck levererar arbetskläder till alla yrkeskategoriser
Vi har arbetskläder med eget tryck till de flesta olika yrkeskategorierna. Arbetskläder som är speciellt anpassad med material och utformning som tål tuffa tag och är samtidigt bekväma att bära. Med focus på att leverera arbetskläder med egen logo handlar om kunskap om det vi säljer, vågar vi lova att du blir nöjd och därigenom vilja återkomma som kund till oss. Välkommen till din partner inom arbetskläder och låt oss hjälpa dig bli rätt klädd på jobbet.

;